KariyerŞirketler

Lila Kağıt’ın İnsan Kaynakları Direktörlüğü’ne Yeni Atama

0
lila kagitin insan kaynaklari direktorlugune yeni atama

Türkiye’nin önde gelen hijyenik temizlik kağıdı üreticisi Lila Kağıt, alanında uzman isimleri bünyesine katmaya devam ediyor.

Lila Kağıt’ın İnsan Kaynakları Direktörlüğü’ne iş hayatında 25 yılın üzerinde deneyime sahip olan Songül Öncel getirildi.

Dünyada 80’den fazla ülkeye ihraç ettiği bobin temizlik kağıtları ve Sofia, Maylo, Ultra Berrak ve Nua markaları ile temizlik kağıdı sektörünün en büyük oyuncularından biri olan Lila Kağıt, yeni yatırımları ile büyüme hedeflerini artırırken alanında uzman isimleri bünyesine katmaya devam ediyor. Bu kapsamda Lila Kağıt, insan kaynakları alanında önemli çalışmalara imza atan Songül Öncel ile yollarını birleştirdi. Öncel, 16 Ocak 2024 itibari ile Lila Kağıt’ta İnsan Kaynakları Direktörü olarak göreve başladı.

Lisans eğitimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünde alan Öncel, 1997 yılında aynı bölümde yüksek lisans eğitimini tamamladı. İş hayatına Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde Araştırma Görevlisi olarak başlayan Öncel, sırasıyla Kordsa’da Kalite Sistemleri Uzmanı, Opet Petrolcülük’te Organizasyonel Gelişim ve Yönetim Sistemleri Müdürü, son olarak da Aromsa A.Ş.’de İnsan Kaynakları Direktörü olarak görev yaptı.

1705644208 Lila Kagit Insan Kaynaklar Direktoru Songul ncel 2

Songül Öncel

Lila Kağıt Hakkında 

Lila Kağıt, 2006 yılında Türkiye’nin ve dünyanın hijyenik temizlik kağıdı ihtiyacını karşılamak amacıyla %100 Türk sermayesi ile kurulmuştur. Yıllık 271 bin tonluk kağıt üretim kapasitesi ve 300.000 m2 toplam alana yayılı üretim tesisi ile, sektörde aynı kampüste üretim yapan tam entegre tesisler içinde Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük oyuncularından biri konumundadır. Sofia, Maylo, UltraBerrak, Nua markaları ve tuvalet kâğıdı, kâğıt havlu, mendil, peçete gibi hijyenik temizlik kağıdı ürünleriyle tüketicilerine 80.000’den fazla noktada ulaşan Lila Kağıt, 5 kıtada 80’i aşkın ülkeye yarı mamul ve mamul ihracatı yaparak ülke ekonomisi için katma değer sunmaktadır.

Detaylı bilgi için: www.lilakagit.com 

Danone Türkiye’den Üst Düzey Global Atama

Önceki

TFYD’de Başkanlık Bayrağını İlhan Ersözlü Devraldı

Sonraki

İlginizi Çekebilir.

More in Kariyer