Kariyer

KAREL’de İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine Turan Barış Arpacı Getirildi

0
karelde insan kaynaklarindan sorumlu genel mudur yardimciligi gorevine turan baris arpaci getirildi

Türkiye’nin en değerli 100 markası arasında yer alan lider teknoloji üreticisi şirketlerinden KAREL’in İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine Turan Barış Arpacı atandı.

İnsan Kaynakları yönetimi alanında 25 yıllık deneyime sahip olan Turan Barış Arpacı, Hacettepe Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümü’nden mezun oldu. Ardından Almanya Marburg Üniversitesinde İşletme ve Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde “İnsan Kaynakları Yönetimi ve Kariyer Danışmanlığı” Yüksek Lisans programını tamamladı.

Kariyerine “Batalas Grup / Unicon Danışmanlık”ta “İnsan Kaynakları ve AB & Dünya Bankası Proje Danışmanı” olarak başlayan Arpacı, Otomotiv sektörü (MAN Türkiye A.Ş., Mahle Gmbh ve Türk Pirelli Lastikleri A.Ş.), Savunma Sanayi (FNSS-BAE), Maden sektörü (Eldorado Gold / Tüprag A.Ş.) ve Çimento sektöründe (Lafarge, Oyak Çimento) farklı insan kaynakları kademelerinde farklı yönetsel görevlerde bulundu.

İnsan Kaynakları Meslek Derneğinin kurucu yönetim kurulu başkan yardımcısı ve profesyonel Adler koçu olan, İngilizce ve Almanca bilen Arpacı, evli ve bir çocuk babası.

 

KAREL HAKKINDA:

Karel, 1986 yılında yerli sermaye ile kurulmuş, bugün 4500 bini aşkın çalışanıyla, Türkiye’nin Ar-Ge’de tasarımdan, üretime kadar tüm süreçlere sahip lider teknoloji şirketidir. İletişim Sistemleri, Savunma Sanayi, Kurumsal Projeler, Otomotiv Teknolojileri, Elektronik Üretimi ve Yeni Teknolojiler olmak üzere 6 farklı teknoloji alanında dünya ölçeğinde yüksek kalite ve teknoloji standartlarında üretim ve satış faaliyetleri yürütmektedir. Ankara – Sincan Organize Sanayi Bölgesi’nde 32.000 m² kapalı alanı ile Türkiye’nin en büyük elektronik üretim merkezlerinden birine sahip olan Karel, 200’ün üzerinde nitelikli ve deneyimli Ar-Ge çalışanı ile Türkiye’nin alanında en yetkin Ar-Ge merkezlerinden birine sahiptir. 2006 yılında halka açılan şirkete 2022 yılında Doğan Holding ortak olmuştur. Şirket Borsa Istanbul’da KAREL koduyla işlem görmektedir. www.karel.com.tr

Ogilvy, Türkiye’ye yaptığı yeni yatırımla global gücünü daha da ileri taşıyor

Önceki

EY Geleceğin Tüketicisi Endeksi Sonuçları Açıklandı

Sonraki

İlginizi Çekebilir.

More in Kariyer