KariyerŞirketler

URBAN Care’in Global Vizyonu Güçleniyor

0
urban carein global vizyonu gucleniyor scaled e1722840650903

Türk kozmetik sektörünün öncü şirketi Selen Kozmetik, global büyüme stratejisi kapsamında, Burak Turunç’u Operasyondan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak kadrosuna kattı.

Selen Kozmetik, uluslararası deneyime sahip Turunç’un atanmasıyla şirketin URBAN Care markasıyla dünya çapındaki büyüme planlarına ivme kazandırırken, küresel vizyonunu da güçlendirmeyi hedefliyor. 

Türk kozmetik sektörünün yenilikçi markası URBAN Care’in üreticisi Selen Kozmetik, uluslararası büyüme hedefleri doğrultusunda önemli bir adım attı. Şirket, deneyimli isim Burak Turunç‘u Operasyondan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak kadrosuna kattı. Yönetim ekibine bu stratejik katılım, Selen Kozmetik’in URBAN Care markasıyla global pazarlarda daha etkin rol oynama vizyonunu güçlendirirken, Turunç’un uluslararası deneyimi, şirketin dünya çapındaki büyüme planlarına ivme kazandıracak.

Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunu olan Burak Turunç, kariyeri boyunca Reckitt Türkiye, NIVEA Beiersdorf ve Perrigo gibi sektörün önde gelen şirketlerinde önemli pozisyonlarda görev aldı. 14 yıllık uluslararası satış ve iş geliştirme deneyimiyle Turunç, Selen Kozmetik’in global vizyonuna önemli katkılar sağlayacak.

Selen Kozmetik CEO’su Selen Yorgun Tavit ise Burak Turunç’un yönetim kurulu üyeliği ile ilgili olarak “Uluslararası arenada daha güçlü bir oyuncu olmayı hedefliyoruz. Selen Kozmetik olarak gerçekleştirdiğimiz bu stratejik atama, sadece yerel değil, küresel bir oyuncu olma yolundaki kararlılığımızı gösteriyor. Burak Turunç’un aramıza katılması, bu hedefimize ulaşmada kritik bir rol oynayacak. Onun geniş uluslararası deneyimi ve sektör bilgisi, global büyüme stratejilerimizi hızlandıracak.” şeklinde konuştu

Burak Turunç, yeni göreviyle ilgili olarak yaptığı açıklamada “URBAN Care’in yenilikçi ruhu ve güçlü marka kimliği, global pazarlarda büyük bir potansiyele sahip. Selen Kozmetik’in uluslararası büyüme hedeflerine ulaşmasında rol oynamaktan heyecan duyuyorum. URBAN Care ve Hawaiian Tropic gibi güçlü markalarla, dünya kozmetik pazarında Türkiye’yi başarıyla temsil edeceğimize inanıyorum.” dedi.

Güçlenen yönetim kadrosuyla Selen Kozmetik, URBAN Care markasıyla yeni pazarlara açılma ve mevcut pazarlardaki konumunu güçlendirme stratejisini sürdürürken, şirket, Ar-Ge yatırımlarını artırma ve sürdürülebilirlik odaklı yeni ürün hatları geliştirme konusunda da çalışmalarını sürdürüyor.

Joe Sarno, Fortinet’in Uluslararası Satıştan Sorumlu Başkan Yardımcısı Olarak Atandı

Önceki

Alexion, AstraZeneca Nadir Hastalıklar Türkiye’den Üst Düzey Atama

Sonraki

İlginizi Çekebilir.

More in Kariyer