Ödüller

DİMES İnsan Kaynakları Ekibine Uluslararası Platformlarda Ödül Yağmuru

0
dimes

DİMES İnsan Kaynakları ekibi, küresel ödül programlarında önemli başarılara imza atmaya devam ediyor.

Dünyanın en iyi işverenlerini ve insan kaynakları profesyonellerini ödüllendiren uluslararası Büyük İşverenler için Stevie Awards 2024 ödül platformunda 2 Gümüş, 3 Bronz olmak üzere toplam 5 kategoride 5 Stevie® ödülüne adını yazdırdı. DİMES İnsan Kaynakları ekibi ayrıca, küresel markaların insan kaynakları alanındaki en başarılı çalışmalarını değerlendiren Brandon Hall Group Mükemmellik Ödüllerinde de 6 farklı kategoride, 6 ödül kazandı.

Türkiye’nin yerli sermayeli ilk meyve suyu markası ve önde gelen içecek şirketi DİMES, iş uygulamalarıyla küresel ödül programlarında başarısını sürdürüyor.

1724522591 Brandan Hall Odul Duyurulari 3 mailing

DİMES İnsan Kaynakları (İK) ekibi, yetenekleri şirkete çekmek, çalışan bağlılığını ve motivasyonunu artırmak, yeteneği geliştirmek, çalışanların şirketin farklı süreçlerine aktif fikirsel katılımını teşvik etmek ve fayda sağlamak amacıyla geliştirdiği projeleriyle Büyük İşverenler için Stevie Awards 2024 uluslararası ödüllerine damgasını vurdu ve 2 Gümüş, 3 Bronz olmak üzere toplam 5 kategoride 5 Stevie® Ödülü kazandı.

1724522616 YeldaTavlan Gorsel

Yelda Tavlan

DİMES İK ekibi, Yetenek Yönetimi, Strateji ile Performans Sistemi’nin uyumu, Eğitim ve Gelişim süreçlerinin ölçümü, öğrenmede yenilikçi oyunlaştırma sistemleri kapsamında, ayrıca İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı ve İcra Kurulu Üyesi Yelda Tavlan da İnsan Kaynakları Süreçlerine En İyi Liderlik (CHRO) kategorisinde alanında en büyük ve en prestijli küresel platform olarak kabul edilen Brandon Hall Group Mükemmellik Ödüllerinde 2 Gümüş, 4 Bronz olmak üzere 6 farklı kategoride 6 ödüle birden adını yazdırdı.

5 Kategoride 5 Stevie® Ödülü

DİMES Stevie Awards 2024 ödüllerinde Yılın İnsan Kaynakları Ekibi kategorisinde Gümüş Stevie® Ödülünün sahibi olurken; Yılın İnsan Kaynakları Yöneticisi (CHRO) kategorisinde de Bronz Stevie® Ödülünü kazandı. DİMES’in iki işveren markasından biri olan, eğitim ve gelişim çalışmalarına yönelik tüm faaliyetleri, eğitimlerin davranışa dönüşümünün ölçümlenmesini ve ödüllendirilmesini de kapsayan ÖĞRENDİMES markası En İyi Ödüllendirme ve Takdir Stratejisi kategorisinde Gümüş Stevie® Ödülünün sahibi oldu.

DİMES’in diğer iş veren markası EĞLENDİMES ise, Çalışan İlişkilerinde Başarı kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü kazandı. EĞLENDİMES, Hayata Başka Bak komitelerinden özel gün hediyeleri ve kutlamalarına, ofis / fabrika partileri, kıdem ödülleri, özel geceler gibi etkinlikler ve motivasyon paketlerinden Spor, Müzik, Sahne, Sağlıklı Yaşam, Atölye, Oyun aktivitelerine ve sosyal sorumluluk platformunda gönüllülük faaliyetlerine uzanan bir yelpazede çalışan motivasyonuna yönelik tüm faaliyetleri kapsıyor.

Yaklaşık 1000 kişiye doğrudan istihdam sağlayan DİMES, Stevie Awards ödüllerinde “En Yenilikçi Yetenek Yönetimi Programı” kategorisinde de Bronz Stevie® Ödülünün sahibi oldu.

6 Kategoride 6 Brandon Hall Mükemmellik Ödülü

DİMES Yetenek Yönetimi programı, Brandon Hall Mükemmellik Ödüllerinde En İyi Performans Yönetimi ve En Yenilikçi Yetenek Yönetimi Programı kategorilerinde Bronz ödüllere, DİMES Eğitim ve Gelişim Uygulamaları ise Öğrenmede En İyi Oyunlaştırma Sistemi kategorisinde ve En İyi Öğrenme Ölçüm Metodu kategorisinde de Gümüş ödüllere adlarını yazdırdılar.

DİMES İK Ekibi, Brandon Hall Mükemmellik Ödüllerinde En İyi İnsan Kaynakları Ölçümleme Yaklaşımı kategorisinde Gümüş ödüle imza atarken; İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı ve İcra Kurulu Üyesi (CHRO) Yelda Tavlan En İyi İnsan Kaynakları Lideri kategorisinde Bronz ödülün sahibi oldu.

DİMES’in ürünleriyle olduğu gibi iş yapış modelleri ve insan kaynakları uygulamalarıyla da küresel markalarla rekabetin güçlü oyuncusu olduğunu vurgulayan Yelda Tavlan, “DİMES şirket kültürü ve stratejik hedeflerimize yönelik geliştirdiğimiz özgün nitelikli uygulamalarımızın, dünyanın saygın paylaşım ve ödül platformlarında ön plana çıkması bizlere gurur veriyor, daha iyisini yapma azmimizi teşvik ediyor” dedi.

Büyük İşverenler için Stevie Awards Ödülleri’nde, dünyanın en iyi işverenleri ve harika çalışma ortamları oluşturmaya ve yönetmeye yardımcı olan insan kaynakları profesyonelleri, ekipleri ve başarıları, insan kaynaklarıyla ilgili ürün ve tedarikçiler ödüllendiriliyor.  Dünya genelinde 100’den fazla profesyonel, bu yılın ödül sahiplerini seçmek için jüri sürecine katıldı. Yılın İşvereni kategorilerindeki kazananlar, profesyonel jürilerin puanlamaları ile 34.000’den fazla kamuoyu oyunun benzersiz bir şekilde harmanlanmasıyla belirlendi. Oylama süreci, küresel dijital İK platformu HiBob sponsorluğunda gerçekleştirildi.

Dünya çapında 30 yılı aşkın süredir 10 binden fazla kuruma araştırma ve danışmanlık hizmeti sunan Brandon Hall Group’un Mükemmellik Ödülleri programında, dünyanın önde gelen şirketlerinin insan kaynakları uygulamaları, uluslararası bağımsız sektör uzmanlarından oluşan bir jüri tarafından değerlendiriliyor.

Evidea’nın Yeni Tedarik Zinciri Direktörü Hüseyin Gençer Oldu!

Önceki

Türkiye Finans’a Brandon Hall’den 5 ödül birden

Sonraki

İlginizi Çekebilir.

More in Ödüller