Etkinliklerİş Dünyası

Certification Nation Day 2022 tüm dünya ve Türkiye’de coşkuyla kutlandı

0
Topluma katkı, çalışan bağlılığını güçlendiriyor

Dünya ve Türkiye’de Great Place to Work® sertifikasına sahip organizasyonlar, 17 Mayıs 2022’de gerçekleştirilen Certification Nation Day 2022’de, harika işyerleri olmalarını kutladılar.

1992’den bu yana gerçekleştirdiği 100 milyondan fazla çalışanın geri bildirim anketinden elde ettiği bilgilerle bir işyerini harika hale getiren şeyin neler olduğunu ortaya koyan Great Place to Work® Enstitüsü, 17 Mayıs 2022’de dünyanın dört bir yanından Great Place to Work® sertifikalı organizasyonların katıldığı Certification Nation Day 2022 adlı kutlama etkinliği gerçekleştirdi.

Türkiye ve dünyada sertifika sahibi olan organizasyonlar, Yüksek çalışan deneyimi ile Harika iş yeri olmanın mutluluk ve gururunu çalışanlarının hikayeleri ile birlikte online etkinlikler ve sosyal medya paylaşımları ile duyurdular.

Eyüp Toprak:
Harika şeyler hak ettiği gibi coşkuyla kutlanmalı!

Eyüp Toprak

Eyüp Toprak

Türkiye ve dünyada yaşanan gelişmeler doğrultusunda iyi hissetmeye her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulduğunu belirten Great Place To Work® Türkiye Kurucusu ve Genel Müdürü Eyüp Toprak, “Dünyada yaşanan gelişmeler, ekonomik koşulları da olumsuz yönde etkiledi ve çalışanlar yeni mücadelelerle karşı karşıya. Tüm bu koşullar içerisinde de birbirimizi dinlemeye, anlamaya ve en önemlisi de ‘birbirimize güvenmeye ve bu güven ile hep birlikte daha güzel bir geleceği inşa etmeye’ her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Certification Nation Day ise tam bu noktada devreye girerek Great Place to Work® sertifikası almaya hak kazanmış organizasyonların, harika işyerleri olmalarını kutlamaya imkan tanıyor. Hem de tüm dünyada” dedi.

Eyüp Toprak:
Çalışanlar, sertifikalı organizasyonun bir parçası olmaktan gurur duyuyorlar

Çalışanların, Great Place to Work® sertifikasına sahip organizasyonda çalışıyor olmaktan gurur duyduklarını söyleyen Eyüp Toprak, “İnsanlar, duydukları gururu Certification Nation Day ile dünyaya ilan edebiliyorlar. Böylece fikirlerin samimiyetle dinlendiği ve kişisel farklılıkların göz ardı edilerek herkese eşit yaklaşıldığı organizasyonlar dünyaya gösterilebiliyor. 17 Mayıs’ta 60’dan fazla milyonlarca çalışan, Great Place to Work® Certification Nation Day 2022’ye katıldılar ve sertifikalarını büyük bir coşkuyla kutladılar. Türkiye’den katılan sertifikalı tüm organizasyonlara katkıları ve coşku dolu kutlamaları için teşekkür ederiz” dedi.

Harika işyerleri, Great Place To Work® sertifikası ile belgeleniyor

Great Place To Work® Enstitüsü, farklı büyüklük ve sektörlerdeki organizasyonlara 30 yıldan fazla süredir 5 kıtada 60’tan fazla ülkede mükemmel iş yeri olmaları ve kendilerini geliştirmeleri konusunda ölçmeler yaparak, araştırma ve danışmanlık hizmeti veriyor. Bu bağlamda Great Place To Work® enstitüsü, çalışanların mevcut işyerlerindeki deneyimine odaklanan Trust Index™ anketi ve Culture Audit© for All metodolojisine dayanan 5 alanda organizasyonun “Herkes İçin Harika Bir İşyeri” oluşturmadaki deneyimlerini ölçümlüyor, raporluyor ve yol haritaları çıkartıyor. Her yıl dünyanın dört bir yanında aynı kriterler dahilinde 7 binden fazla organizasyonun çalışanlarıyla gerçekleştirilen anketlerle global çapta kıyaslanabilir sonuçlar elde ediliyor. Çalışmalar neticesinde Great Place to Work® sertifikasını elde edebilen şirketler, bu unvanı 1 yıl boyunca tüm iletişim çalışmalarında kullanabiliyorlar.

Z Kuşağı Çalışma Ortamını Önemsiyor!

Önceki

BtcTurk Çalışmak İçin “Harika Bir Yer”

Sonraki

İlginizi Çekebilir.

More in Etkinlikler