İnovasyonŞirketler

Yves Rocher Türkiye’den Çalışan Memnuniyetini Artıran Yenilikçi Yan Haklar

0
yves rocher turkiyeden calisan memnuniyetini artiran yenilikci yan haklar

Doğanın ve bitki biliminin gücünden ilham alarak kozmetik sektöründe sürdürülebilirlik ve güzellik anlayışını yeniden tanımlayan Fransız kozmetik markası Yves Rocher, Türkiye ofisinde çalışan memnuniyetine ve verimliliğine büyük önem veren bir şirket olarak, yenilikçi IK süreçleri ve sunduğu yan haklarla çalışanlarına destek olmayı hedefliyor.

 

Yves Rocher Türkiye’nin çalışanlarına sunduğu bazı önemli yan haklar;

Hibrit Çalışma Modeli : Yves Rocher Türkiye, ofis çalışanlarına haftada 2 gün ofiste, 3 gün evden çalışma imkanı tanıyor. Ayrıca, her Cuma günü tüm merkez ofis evden çalışıyor.

Uzaktan Yaz: Çalışanların yaz dönemini daha verimli ve keyifli geçirebilmeleri için Temmuz ve Ağustos aylarında uzaktan çalışma imkanı sunuluyor. Bu proje, çalışanların istedikleri yerden işlerini yürütebilmelerine olanak tanıyor.

Doğum Günü İzni: Yves Rocher Türkiye, çalışanlarına doğum günlerinde bir gün izin hakkı tanıyor, böylece özel günlerinde sevdikleriyle daha fazla vakit geçirme fırsatı sunuluyor.

Kreş İzni: Çalışanların 3 ila 5 yaş arasındaki çocukları için kreş döneminde alışma sürecinde yanlarında olabilmeleri amacıyla kreş izni sağlanıyor.

Çocuğumun Yanındayım İzni: İlköğretimde eğitim gören çocukların ilk okul günü ve yıl sonu karne günü için toplamda bir günlük izin hakkı sunuluyor. Bu izinler yarım gün olarak kullanılabiliyor.

Yves Rocher Türkiye, çalışanlarının hem profesyonel hem de kişisel yaşamlarını dengeli bir şekilde sürdürebilmeleri için bu tür yenilikçi uygulamaları hayata geçiriyor. Üç yıldır başarıyla uyguladıkları “Uzaktan Yaz” projesi ile yaz dönemlerinde esnek çalışma imkanını sunarak, çalışanların iş-yaşam dengesini destekliyorlar.

Zecurion DLP Çözümleri, İK Süreçlerinde Hassas Verileri Koruyor

Önceki

Ece Demirpençe, Akfen GYO Genel Müdürü Oldu

Sonraki

İlginizi Çekebilir.

More in İnovasyon