KariyerDünyaŞirketler

Hasbro Türkiye’ye Yeni Ülke Müdürü

0
hasbro-turkiyeye-yeni-ulke-muduru

Yaklaşık 6 yıldır Hasbro Türkiye’de Ülke Müdürlüğü görevinde bulunan Aslı Çetkin, geçen aydan itibaren Hasbro Almanya, Avusturya ve İsviçre’den sorumlu Ülke Müdürü olarak görev yapmaya başladı. Çetkin’den Türkiye Ülke Müdürlüğü görevini ise Sinan Kanyılmaz devraldı.

2017 yılından beri Hasbro Türkiye Ülke Müdürü olarak görev yapan Aslı Çetkin, bu yılın mart ayında Hasbro Almanya, Avusturya ve İsviçre’den sorumlu Ülke Müdürü pozisyonuna atandı. Daha önce Danone, RTC-Etap, Digiturk, Ontex ve Hero Türkiye’de önemli görevlerde bulunan Çetkin, Saint Benoit Fransız Lisesi ve İTÜ Gıda Mühendisliği mezunu.

fullsizeoutput b8

Sinan Kanyılmaz

Aslı Çetkin’in ardından Hasbro Türkiye Ülke Müdürlüğü görevine Sinan Kanyılmaz getirildi. 1 Nisan itibarıyla görevine başlayan Kanyılmaz, 2019 yılından beri Hasbro’da Modern Ticaret Kanallarından Sorumlu Kanal Satış Müdürü pozisyonunda bulunuyordu. Daha önce Unilever’de Müşteri ve Operasyon Yöneticiliği ve Redbull’da Ulusal Zincir Mağazalar Müdürlüğü yapan Kanyılmaz, ODTÜ İşletme Bölümü mezunu.

Levent Kafkaslı, Gap İnşaat’ın Yeni Genel Müdürü Oldu

Önceki

Nestlé Waters Türkiye’nin Pazarlama Direktörlüğüne Yeni Atama

Sonraki

İlginizi Çekebilir.

More in Kariyer